Termeni și condiții

Siguranța datelor tale personale este importantă pentru noi. Dorim să ai încredere că datele tale personale sunt folosite doar în condițiile legii. Poți citi mai jos despre politica noastră de confidențialitate.
Vizitele tale pe siteul nouasperanta.ro permit colectarea unor date statistice, dar acestea au un caracter anonim și nu ne indică o anume persoană. Alte părți terțe, de exemplu Facebook, vor ști că ai vizitat siteul nostru, iar noi nu avem niciun control în această privință, dar credem că monitorizarea lor este inofensivă.
În cazul în care îți creezi un cont pe siteul nostru și faci o comandă sau pui o întrebare, datele tale vor fi stocate în condiții de securitate și nu vor fi comunicate nimănui decât dacă îți vei manifesta această dorință. Datele tale nu vor fi transmise unei terțe părți. De asemenea, poți solicita oricând ștergerea contului, iar datele tale personale vor fi eliminate din baza noastră de date.
La crearea unui cont vom înregistra datele necesare pentru a îndeplini solicitarea ta (de exemplu, numele complet, adresa, nr. de telefon, adresa de e-mail și posibil alte date care ne permit să răspundem dorințelor tale.

Măsuri de securitate

Datele tale sunt protejate prin Firewall (care împiedică accesul neautorizat la sistemul nostru) şi prin tehnologia de criptare Secure Socket Layer (SSL). De asemenea, contul tău personal este protejat prin parola pe care o vei alege. Este bine să te deconectezi după accesarea contului personal pentru a nu exista posibilitatea folosirii lui de alte persoane.
La cerere, putem trimite informaţii suplimentare şi putem anunţa apariţii editoriale care te-ar putea interesa.

Cookie-uri

Folosim sistemul cookie pentru a te ajuta să navighezi mai ușor pe siteul nostru. Urmăm practicile comune majorității siteurilor care oferă servicii.

Acces

Poți accesa siteul fără a crea un cont, caz în care nu se rețin nicio dată personală. Pentru a plasa o comandă, însă, este necesară crearea unui cont. În acest caz, vom colecta datele necesare pentru procesarea comenzii. Astfel, la următoarea comandă nu va fi necesară transmiterea datelor necesare expedierii comenzii. Aceste date sunt absolut necesare pentru expedierea comenzii, inclusiv un număr de telefon pentru curierii poștali.