Anxietatea provocată de decizii

29,00 lei

Categorii: ,

Descriere

Devii anxios când trebuie să iei o decizie? Gândești, discuți și analizezi din nou și din nou fără a ajunge la o decizie? Când anxietatea înconjoară fiecare decizie, rezultatul poate fi o paralizie în luarea deciziilor. Dacă vei învăța să te încrezi în Dumnezeu, chiar și atunci când calea pe care o urmezi nu este clară, vei avea curajul de a face câte un pas înainte.

Anxietatea provocată de decizii te va ajuta să vezi că Dumnezeu îți oferă ceva mai bun decât certitudinea și absența riscurilor atunci când te afli în fața unor decizii esențiale sau mai puțin importante. El promite să fie cu tine. Când Îl lași pe Bunul Păstor să te călăuzească, vei vedea că El folosește procesul luării deciziilor pentru a te umple de mai multă pace și pentru a deveni un administrator mai bun al oportunităților care îți apar în față.

Despre autor:

Michael Gembola, MAR, MAC, este pastor și consilier profesionist. El slujește ca director executiv la Blue Ridge Christian Counseling în sud-vestul Virginiei și a predat consiliere ca profesor asistent la mai multe seminare. Este autorul lucrării After an Affair: Pursuing RestorationAnxious about Decisions și a mai multor articole despre consiliere. El și soția lui, Kelly, locuiesc în Roanoke, Virginia, cu cei doi fii și cu fiica lor.

 


număr pagini: 116

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.